Power Pivot MasterClass (EOMC2)

Power Pivot MasterClass (EOMC2)

Power Pivot MasterClass (EOMC2)

Power Pivot MasterClass je najbolj poglobljen tečaj na temo podatkovnega modeliranja v Excelu. Pozor, da je to MasterClass na temo Power Pivota in ne pokriva osnov podatkovnega modeliranja v Excelu. Za pregled le teh priporočamo tečaj Power Pivot Tečaj (EOXLF). Devetdeset odstotkov tečaja se bomo ukvarjali z naprednimi DAX (Data Analysis Expressions) fomulami oz. Measure-ji. Koncepti večdimenzionalnega modela in medtablearičnega filtriranja, ki so po razumevanju najtežji, bodo po tem tečaju popolnoma jasni. Sam tečaj ponujamo v dveh oblikah. Kot 15 urni ali 25 urni tečaj. Odvisno od željene poglobljenosti tečaja in željene (potrebne) širine predelanih tematik.

Tečaj bo vodil edini Excel predavatelj v Sloveniji, ki mu je Microsoft podelil naziv Excel MVP (Most Valuable Professional) – Gašper Kamenšek, ki poučuje Excel že več kot 15 let. Predavatelja si lahko v akciji ogledate v mnogih videih na Excel Olympics YouTube kanalu. V pomoč pri učenju Power Pivota pa vam je lahko tudi njegov blog, ki je z leti postal eden največjih Excel blogov na svetu. Blog se imenuje Excel Unplugged.

Komu je namenjen tečaj Power Pivot MasterClass (EOMC2)?

Vsem, ki imajo občutek, da so pri dodatku Power Pivot dosegli nek plato in bi radi še napredovali. Pri modeliranju v Excelu še posebj velja dejstvo, da ni meja. Vedno je prostor za napredek in vedno se da še kaj naučiti. Za obisk tečaja toplo priporočamo predhodno spremljanje tečaja Power Pivot Tečaj (EOXLF). V idealnem svetu bi nekje v istem časovnem obdobju predelali še tečaj Power Query MasterClass (EOMC3) s katerim se super dopolnjujeta.

Kaj bom znal in kaj sledi?

Pri modeliranju v Excelu za vas ne bo več noben izziv pretežak. Predvsem vam bo ta MAsterClass poglobil razumevanje izračunov znotraj modela. Zagotovo ste že slišali pričujočo izjavo: “Razumem torej lahko.” Ravno to je ideja tega tečaja. Udeležencu ponuditi nivo razumevanja kjer potem nič več ni izven dosega.

Poglavja in tematike

TEČAJ PO MERI

Ustvarite Izobraževanje po meri

Z našim konfiguratorjem tečajev si lahko ustvarite izobraževanje po vašem okusu.
Izberite le tisto tematiko, katera vas zanima, jo  potrebujete ali se je želite naučiti.

Ustvarite tečaj

O tečaju so povedali