COURSES

Excel

Gašper Kamenšek (Excel MVP) has prepared the Excel courses you have always wanted.

Check the offer

COURSES

Power BI

Courses supported by case studies range in difficulty from beginner to master.

Check the offer

COURSES

Office & Office 365

Wide range of office workshops.

Check the offer

COURSES

Microsoft Office Specialist

Tečaji namenjeni uspešnemu opravljanju Microsoft Office Specialist izpitov na osnovni in Expert ravni.

Check the offer
CUSTOM COURSE

Create your custom course

With our course configurator, you can create education to your liking.

Choose only the topic that interests you, you need it or you want to learn it.

ABOUT ME

Learn Excel and Power BI from the best

Gašper Kamenšek is a BI Professional and an MVP for Excel from Slovenia.

In addition to providing training and speaking at conferences in Slovenia, he travels the World spreading the Excel and Power BI love.

He was a speaker at more than 50 conferences and events, has covered over 900 courses, and on one ocasion or another stole the attention of over 7,000 listeners to teach them about Excel.
COURSES

Our Top Courses

370€
+ DDV

Power Query MasterClass (EOMC3)

Difficulty
400

Duration
400
19 hours

In 2013, without any big announcements, Microsoft released an Excel Add-Inn called Power Query. Despite the almost total absence of large-scale advertising, it soon became clear that Power Query is an incredible tool that upgrades the user experience of Excel and adds incredible value to all Excel users!

Read More

360€
+ DDV

Power Query Course (EOXLG)

Difficulty
300

Duration
300
17 hours

Power Query is undoubtedly the most important addition to Excel, […]

Read More
EVENTS

Upcoming Events

REFERENCES

Satisfied customers

»Razlog, za večletno sodelovanje z Gašperjem so vsekakor odizvi naših zaposlenih/udeležencev njegovih izobraževanj, ki so bili več kot navdušeni. Gašper je vedno profesionalen in tudi začetnikom prikaže Excel s takšnega zornega kota, da jim je razumljiv in se ga z lahkoto priučijo. Prepričani smo, da je marsikateri zaposlen, prav zaradi njegove strokovnosti, znanja in inovativnega pristopa pri poučevanju, s tečaja odnesel mnogo več kot bi sicer, Excel pa je postal »zabavni« del našega vsakdana.«

DHL

DHL d.o.o.

Izkušnje, strokovnost  ter človeška pozornost so odlike sodelovanja z gospodom Kamenškom!

Peter Malalan

Malalan d.o.o.

Na Oddelku za biotehnologijo in sistemsko biologijo Nacionalnega inštituta za biologijo smo organizirali osnovni in nadaljevalni tečaj Excela, ki jo je izvedel Gašper Kamenšek. Osnovne in nadaljevalne delavnice, ki je potekala v treh sklopih po 20 ur, se je udeležila večina zaposlenih. Udeleženci smo bili z izvedbo zelo zadovoljni, saj so bile delavnice zelo poučne ter prilagojene udeležencem. Predavatelj in učitelj se je izkazal kot velik strokovnjak in poznavalec Excela in nam je poleg znanja na zelo učinkovit in dostikrat tudi humoren način posredoval tudi navdušenje do tega računalniškega programa. Nobeno vprašanje na tečaju ni ostalo neodgovorjeno. Zelo priporočamo! Tečaj z Gašperjem Kamenškom je recept za »večno srečo« v exceluJ

Manca Pirc

Nacionalni inštitut za Biologijo

Z Gašperjem sodelujemo že nekaj let – od izobraževalnih tečajev do individualne pomoči uporabniku. Vrhunsko znanje, analitični pristopi pri iskanju rešitev, izjemna odzivnost in odgovoren odnos do uporabnika storitev so ključni elementi, ki opredeljujejo njegovo delo in s katerimi se izkazuje kot izjemno zanesljiv partner pri zagotavljanju učinkovitosti dela uporabnika.

 

Znanje Excela, Power Queryja in Power Pivota, ki nam ga je v letih sodelovanja podal Gašper, je bilo za našo organizacijo ključno pri optimizaciji mnogih procesov. In ravno optimizacija procesov je – kot pravi sam – »pot do večne sreče«.

Zagotovo bomo tudi v prihodnje z velikim zadovoljstvom sodelovali z Excel Olympics.

Tina Štok

vodja sektorja za ekonomsko regulativo pri Agenciji za energijo

Po udeležbi zaposlenih na tečaju se je vnema za uporabo aplikacije Excel izrazito povečala. Ob seznanitvi z novimi funkcijami, je tečaj pripomogel k bolj urejeni in preglednejši obdelavi podatkov, slednje pa k povečani produktivnosti.

Še posebej se je uporaba Excela, brez katerega si delo v podjetju več ne predstavljamo, kot učinkovita izkazala v razvojnem oddelku našega podjetja, kjer se spremljajo in obdelujejo različni kazalniki posameznih izdelkov.

MUREXIN

CERTITFICATES

About my Skills

60+

CONFERENCE
SPEAKER

900+

COURSE
LECTURER

7500+

IMPRESSED THE PARTICIPANTS
OVER EXCEL

700000+

VISITORS BLOGEXCEL UNPLUGGED

CONTACT

Send us message

Questions and inquiries